website page counter

ΒΙΟΡΥΘΜΙΣΤΙΚΑ ΠΕΠΤΙΔΙΑ

Τα πεπτίδια είναι μικρές αλυσίδες αμινοξέων, που σχηματίζονται στα κύτταρα του σώματος και στοχεύουν στο να συντονίζουν το έργο των εσωτερικών οργάνων και συστημάτων, προάγοντας την διαδικασία πρωτεϊνικής σύνθεσης.

ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΠΤΙΔΙΑ - είναι αποτέλεσμα της έρευνας και πρακτικής του Ινστιτούτου Βιολογικής Ρύθμισης και Γεροντολογίας της Αγίας Πετρούπολης στην Ρωσία, μιας αποκλειστικής, υψηλής απόδοσης τεχνολογίας για την απομόνωση πεπτιδικών κλασμάτων χαμηλού μοριακού βάρους από όργανα και ιστούς ζώων.

Κατά τη διάρκεια της ζωής μας, λόγω της επίδρασης πολλών αρνητικών παραγόντων, η ποσότητα των πεπτιδίων που απελευθερώνονται από το σώμα μειώνεται σημαντικά. Τα όργανα και οι ιστοί αρχίζουν σταδιακά να στερούνται την υποστηρικτική δράση των πεπτιδίων που παράγονται στο σώμα, με αποτέλεσμα να αρχίζουν να ασθενούν και να γερνούν. Τα φυσικά πεπτίδια βοηθούν στην επιβράδυνση της πρόωρης γήρανσης και εξομαλύνουν τις μεταβολικές διεργασίες στα κύτταρα του σώματος, ενεργοποιώντας τη φυσική διαδικασία ανανέωσης, μειώνοντας τον κίνδυνο καρκίνου και ευνοώντας τη μακροζωία. Η αποτελεσματικότητα της χρήσης των πεπτιδικών βιορυθμιστών έχει αποδειχθεί με μακροχρόνιες κλινικές έρευνες. Αυτός είναι ο λόγος που σήμερα δίνεται προτεραιότητα στα αντιγηραντικά προϊόντα της νέας γενιάς, τα οποία εξασφαλίζουν ταχύτερη και αποτελεσματικότερη δράση, επιτρέποντας την όσο το δυνατόν γρηγορότερη αποκατάσταση της υγείας, την επανάκτηση της νεότητας, την αύξηση της ενέργειας και την καλύτερη αξιοποίηση των εσωτερικών πόρων του οργανισμού.

Μια σημαντική πρόοδος στο πεδίο της βιολογικής ρύθμισης πεπτιδίων ήταν τα προιόντα με βάση τα πεπτίδια εξαιρετικά μικρού μήκους (βραχέα πεπτίδια), τα οποία έχουν ταχύτερη και πιο στοχευμένη δράση στην αποκατάσταση των εσωτερικών οργάνων. Ο συνδυασμός μάλιστα διαφορετικών πεπτιδίων με διαφορετικές ιδιότητες και μηχανισμούς δράσης, ενισχύει σημαντικά το θεραπευτικό τους αποτέλεσμα. Αποτρέπουν ασθένειες, και έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της κόπωσης, του άγχους και σε πρόωρες αλλαγές στα κύτταρα, που συνδέονται με την ηλικία.

Η ολοκληρωμένη χρήση τους παρέχει αποτελεσματική πρόληψη της πρόωρης γήρανσης, συμβάλλει στην ομαλοποίηση του μεταβολισμού, και ενεργοποιεί τους εσωτερικούς πόρους και τις δυνάμεις του οργανισμού, με στόχο την αποκατάσταση, χωρίς παρενέργειες.

Οι πεπτιδικοί βιορυθμιστές όταν συνδυάζονται τόσο με εναλλακτικές όσο και με κλασικές θεραπείες, βελτιώνουν την ποιότητα ζωής, μειώνουν την περίοδο αποκατάστασης μετά από ασθένειες, μειώνουν τον κίνδυνο κακοήθων νεοπλασμάτων, και βελτιώνουν την λειτουργία του μυοσκελετικού και του καρδιαγγειακού συστήματος.

Η σημερινή εφαρμογή βραχέων πεπτιδίων είναι μία από τις κύριες καινοτομίες της αντιγηραντικής ιατρικής γιατί επιτρέπει σημαντική επιβράδυνση του ρυθμού της γήρανσης, διεγείροντας τον πολλαπλασιασμό και την αναγέννηση των ιστών, καθώς και την αύξηση των κυτταρικών πόρων τους.

Στην Ρωσία, από το Σεπτέμβριο του 2011, το Ινστιτούτο Βιορύθμισης και Γεροντολογίας της Αγίας Πετρούπολης μαζί με την εταιρία του Επιστημονικού Παραγωγικού Κέντρου Αναζωογόνησης και Υγείας λαμβάνει μέρος στο κρατικό πρόγραμμα για πρόληψη της πρόωρης γήρανσης και της εξάλειψης του φαινομένου πρόωρου θανάτου από βιολογικές αιτίες.

Τα αναμφισβήτητα πλεονεκτήματα της χρήσης συνδυασμένων δραστικών βραχέων πεπτιδίων έναντι άλλων τύπων σκευασμάτων είναι:
  • έχουν υψηλή βιοδιαθεσιμότητα,
  • είναι ασφαλή,
  • απομακρύνονται γρήγορα από τον οργανισμό, χωρίς να συσσωρεύονται, και
  • δεν έχουν παρενέργειες.

Εναλλακτικές Θεραπείες:

Επικοινωνία - Ραντεβού

Τηλεφωνήστε ή στείλτε το μήνυμά σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα

Επικοινωνία

  • Μ. Ασίας 37 Χαλάνδρι

  • proskurnia@gmail.com

  • 210 6818 706, 6948 516 131

  • www.doctor-bogila.gr

© Δρ Λιουντμίλα Μπογκίλα